კულინარიული შოუ
სამარხვო შაქარლამა ნიგვზით
რჩევა

ცომის გუნდები კარგად ვზილოთ ხელში, რომ ერთგვაროვანი მასა მივიღოთ, გუნდებს არ უნდა ჰქონდეს ნაპრალები. დანით ფრთხილად ჩავჭრათ და გაჭრილი მხრიდან დავაწყოთ თუნუქის ფურცელზე. ნიგვზის ნაცვლად შეიძლება დაემატოს ნუში, თხილი ან სულაც მზესუმზირა.

ინგრედიენტები

შაქრის პუდრა - 1 ჭიქა

ცხიმი - სამარხვო, 1 ჭიქა

ფქვილი - 2,5 ჭიქა

ვანილის ექსტრაქტი

შაქრის პუდრა - ამოსავლებად

ნიგოზი - მსხვილად დაჭრილი, 0,5 ჭიქა

წყარო გემრიელია
| Print |