ნატურალური და უვნებელი პროდუქტის წარმოება, ,,წიფორა–სამცხეს“
მთავარი მიზანია. რძის გადამამუშავებელი საწარმო ამ პრინციპის
დათმობას არ აპირებს. კომპანია, სოფელ ურაველში, ოთხი წელია მუშაობს.
წარმოებული პროდუქციის 90% სულგუნზე მოდის, იმერული და ქარხნული ყველი
კი, სავაჭრო ქსელის შეკვეთის მიხედვით მზადდება. რძეს ახალციხისა და
ასპინძის სოფლებიდან იბარებენ, რომელიც სტაციონარულ მაცივრებში
ინახება. საწარმომდე ტრანსპორტირება სპეციალური მანქანა–მაცივრებით
ხდება. ,,წიფორა–სამცხე“ ძირითადად სამი სახეობის სულგუნს – ნედლს,
შებოლილსა და ნაწნავებს ამზადებს. ყველის ამოყვანის შემდეგ, შრატისგან
ნადუღის წარმოება ხდება. იფუთება და რეალიზაციისთვის, საქართველოს
სხვადასხვა ქალაქში იგზავნება. ბაზარი სტაბილურია, თუმცა
ნაწნავებზე მოთხოვნა ზაფხულში იზრდება.