ავთო ჩიტაშვილმა, მის სასათბურე მეურნეობაში, ყვავილოვანი კომბოსტოს
შემდეგ, ბროკოლის მოყვანა სცადა. ამ ბოსტნეულ კულტურაზე არჩევანი,
მისი გამძლეობისა და მაღალი სარეალიზაციო ფასის გამო შეაჩერა.
რეგიონის მკაცრი კლიმატური პირობებიდან გამომდინარე, ბროკოლი ვალელი
ფერმერისთვის, ყველაზე მისაღები აღმოჩნდა. მცენარე მინუს 2–3 გრადუს
ყინვასაც უძლებს, ამიტომ ავთო ჩიტაშვილი, ბროკოლის რეალიზაციას,
მთელი ზამთარის განმავლობაში ახდენდა. ბროკოლის ჯიშებს, აერომენსა და
ფიესტას, რომლებიც ავთო ჩიტაშვილს სასათბურე მეურნეობაში მოჰყავს,
სხვა სახეობისგან ის განასხვავებს, რომ რამდენიმე მოსავალს იძლევა,
რაც ფერმერისთვის, რომელიც საქმიანობის ბიზნესად ჩამოყალიბებას
ცდილობს, უმნიშვნელოვანესი დეტალია.